Tongerloostraat 22, 5154 PH Elshout   0416 372615   [email protected]

Over ons

Een aannemersbedrijf uit Elshout

Geschiedenis

De oprichting van K. van Oorschot Aannemersbedrijf B.V.

Bij de oprichting bestond Van Oorschot aanvankelijk uit twee verschillende productieafdelingen. Dit waren betonboren & -zagen en kabel- & montagewerkzaamheden. Deze combinatie van werkzaamheden maakte ons bedrijf uniek. 

Het kabel- en montagewerk werd uitgevoerd voor KPN, maar nadat deze noodgedwongen drastisch moest bezuinigen, heeft eigenaar Kees van Oorschot besloten om deze werkzaamheden te laten vervallen. Alle werknemers werden omgeschoold en zijn nu gespecialiseerd in betonboor- & zaagwerkzaamheden.

Video

Holland van Boven

K. van Oorschot Aannemersbedrijf was te zien in een aflevering van Holland van Boven.

Wij zijn actief in heel Nederland

Van betonboren in Limburg tot betonzagen in Zuid-Holland, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze werkzaamheden

De werkzaamheden zijn elke dag weer anders

Met een team van gespecialiseerde werknemers zorgen we voor vakkundig boren, zagen en precisie sloopwerk. De werkzaamheden zijn elke dag weer anders en kan erg variëren. Van een gat boren voor de open haard, doorvoeren van leidingen boren, trapgaten zagen en uitbreken, vloeren uithakken, sparingen voor deuren of ramen uitzagen tot het vochtdicht maken van kelders.

De diverse werkzaamheden moeten over het algemeen op zeer korte termijn gebeuren, dit begrijpen wij volledig. Om deze reden worden afspraken altijd nagekomen en wordt het werk netjes opgeleverd. Belt u vandaag met een vraag, dan plannen wij meteen een afspraak in.