Tongerloostraat 22, 5154 PH Elshout   0416 372615   [email protected]

Onze diensten

Lees hier over onze specialisaties

Betonboren en -zagen

Betonboren

Het boren van de gaten in beton doen wij automatisch of met de hand door middel van moderne machines. Dit is afhankelijk van het project en het materiaal waarin geboord moet worden. Wij boren tot grote diameters in beton, steen en andere materialen.

 

Door het koelen van de diamantgereedschappen met water wordt stof tot een minimum beperkt. De boorwerkzaamheden voeren wij vrijwel altijd uit met watergekoelde diamantboren. Er is ook een mogelijkheid om droog te boren in steen (met uitzondering van betonsteen en klinkersteen) wanneer er geen water kan of mag worden gebruikt. 

Betonboren en -zagen

Betonzagen

Eén van onze specialiteiten is het zagen in steen, beton of asfalt. Het zagen in wanden, vloeren en asfalt gebeurt met diamant door middel van moderne machines of met de hand. De meeste zaagwerkzaamheden voeren wij uit met watergekoelde diamantzagen. Daarbij wordt het koelwater opgevangen en afgevoerd. Dit is mogelijk tot grote dieptes, net als het zagen van sleuven voor water- en elektraleidingen. Altijd perfect op maat en naar wens afgewerkt.

Hoge kwaliteit en de laatste kennis

Onze werknemers beschikken over de laatste kennis op het gebied van betonboren en betonzagen. Door dit te combineren met de juiste apparatuur zorgt Van Oorschot er voor dat ieder project tot een goed einde wordt gebracht. We werken met hoge kwaliteit boren, boorinstallaties en zagen die we per project aanpassen. Wij werken altijd op een veilige en verantwoorde manier.

Precisie sloopwerk

Wij zijn gespecialiseerd in een grote diversiteit precisie sloopwerkzaamheden. Onder sloopwerkzaamheden wordt voornamelijk verstaan: het vakkundig verwijderen van een wand, vloer, muur of ornamenten en het strippen van gebouwen. Ieder sloopproject is anders.

 

Het belangrijkste hierbij is wat u als klant wilt. De methode van verwijderen hangt veelal af van de omgeving en de werksituatie waarin het sloopwerk moet gebeuren. Het gereedschap en vakkundig personeel is in huis om aan al uw wensen te voldoen. Wij zorgen uiteraard ook voor de afvoer van het puin zodat u daar geen omkijken naar heeft.